Όροι αποστολής

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα συνεργάζεται με αξιόπιστες εταιρίες ταχυμεταφοράς (courier), με τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ) και μεγάλες μεταφορικές εταιρείες ώστε να παραδίδονται τα προϊόντα ασφαλώς και μέσα στο χρόνο που υποσχεθήκαμε.

Τρόπος

Τα προϊόντα θα σας αποσταλούν στον τόπο που μας έχετε υποδείξει με υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier) που συνεργάζεται το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Σε περιοχές στις οποίες δεν είναι δυνατή η αποστολή της παραγγελίας σας μέσω της υπηρεσίας ταχυμεταφορών, η αποστολή θα γίνεται μέσω ΕΛΤΑ και σε περιοχές που είναι δυσπρόσιτες η παραλαβή θα  γίνεται από το υποκατάστημα ή εάν επιθυμείτε να γίνει παράδοση στο χώρο σας, υπάρχει επιπλέων χρέωση 4€. Στις παραγγελίες εκτός Ελλάδας τα προϊόντα θα αποστέλλονται μέσω Ταχυδρομείου ή Μεταφορικής Εταιρεία.

Κόστος Αποστολής

Για παραγγελίες Babylon Fashion  εντός Ελλάδας είναι δωρεάν εκτός εξαιρέσεων και για Frenzy style οι παραγγελίες είναι δωρεάν για αγορές άνω των 30€.

Για παραγγλίες εντός Ελλάδας κάτω των 30€ το κόστος αποστολής είναι 2€.

Για παραγγελίες εντός Ελλάδος που είναι σε προσφορά/έκπτωση και είναι άνω των 30€, τα μεταφορικά είναι δωρεάν (αφορά όλα τα προϊόντα).

Το κόστος αντικαταβολής είναι 1,40€.

Το κόστος μεταφοράς σε παραγγελίες εκτός Ελλάδας επιβαρύνει τον παραλήπτη.

Τα προϊόντα θα συνοδεύονται από τα αντίστοιχα παραστατικά της παραγγελίας. Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τον τύπο του παραστατικού που επιθυμεί να εκδοθεί (απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο) συμπληρώνοντας το αντίστοιχο πεδίο της ιστοσελίδας. Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους δίπλα από κάθε προϊόν περιλαμβάνεται το ΦΠΑ (24%).

Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία πριν την αποστολή σε περίπτωση καθυστέρησης άνω των 30 ημερών (εκτός από περιπτώσεις που η γραπτή επικοινωνία με τον πελάτη αναφέρει μεγαλύτερο διάστημα παράδοσης) που ορίζει για αγορές από ηλεκτρονικά καταστήματα η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Χρόνος

Ο χρόνος αποστολής των προϊόντων εντός της Ελλάδας γίνεται συνήθως μεταξύ τριών έως πέντε εργάσιμων ημερών από την ημέρα της παραγγελίας.

Ο χρόνος αποστολής των προϊόντων εκτός της Ελλάδας γίνεται συνήθως μεταξύ έξη ή επτά εργάσιμων ημερών από την ημέρα της παραγγελίας.

Αποστολές θα πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.

Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών, καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελίας σας, η παραπάνω προθεσμία παράδοσης θα παρατείνεται όσο διαρκεί ο λόγος της καθυστέρησης.