Προφίλ

 

BABYLON FASHION. 30 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΡΟΥΧΟ.

Η εταιρεία μας, Babylon Fashion, ιδρύθηκε το 1989 στη Θεσσαλονίκη και εξειδικεύεται στη σχεδίαση, την παραγωγή και την εμπορία του παιδικού ρούχου. Δημιουργούμε εντυπωσιακά παιδικά ενδύματα και στόχος μας πάντα είναι να καλύπτουμε τις ανάγκες και απαιτήσεις ακόμα και του πιο απαιτητικού καταναλωτή με ανταγωνιστικές τιμές, άριστη ποιότητα και άνεση στο ρούχο.

01. ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Διαθέτουμε σχεδόν 30 χρόνια εμπειρίας στο σχεδιασμό και την εμπορία του παιδικού ρούχου. Γι’ αυτό είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τις ανάγκες των καταναλωτών και να δημιουργούμε αυτό που τους ταιριάζει.

02. ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ ΙΔΕΕΣ

Με συνεχή ενημέρωση στις τάσεις της μόδας από Ελλάδα και εξωτερικό, προσφέρουμε το ιδανικότερο αποτέλεσμα, δημιουργώντας κομμάτια με μοναδικό, ξεχωριστό στυλ και σχεδιασμό.

03. ΦΑΝΤΑΣΙΑ

Η ομάδα της Babylon Fashion διαθέτει φαντασία και δημιουργικές ιδέες. Δημιουργούμε εντυπωσιακά παιδικά ενδύματα σε μοναδικά σχέδια που θα λατρέψουν τα παιδιά σας.

04. ΠΟΙΚΙΛΙΑ

  • Μπλουζοφορέματα, σε πολλά σχέδια και χρώματα που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα ώστε να κάνετε τη διαφορά!
  • Φόρμες, σε εξαιρετική ποιότητα υφάσματος και ραφής, από πολύ οικονομικές μέχρι και τις πιο εξεζητημένες που μπορείτε να βρείτε!
  • Αμπιγέ ντύσιμο για τις πιο επίσημες στιγμές με την πείρα της Babylon που εδώ και χρόνια κατέχει την συγκεκριμένη collection!
  • Καθημερινό ντύσιμο που ξεχωρίζει, με προσωπικότητα και στυλ από το πρωί μέχρι το βράδυ.

ΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟΣ Άνοιξη - Καλοκαίρι 2025 ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΟΥΣ.

17/07/2024 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕΧΡΙ 24/09/2024

07/08/09 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΑΘΗΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PRESIDENT ΑΙΘΟΥΣΑ COSMOS.

Τηλ επικοινωνίας 2310.567.237